Tot 18% Korting
Meer bakvormen = Meer korting
Bakvormen op maat
Tot 18% Korting Bakvormen op maat

Toepassingen papieren bakvorm

De Papieren Bakvorm is voor vele toepassingen inzetbaar. Denk aan patisserie, brood & banket, fastfood, horeca en voor de fanatieke thuisbakker. De Papieren Bakvorm word bijvoorbeeld al gebruikt voor appeltaart, brownies, breekbrood, aardappelgratin en nacho’s. Daarnaast is het volledig op maat te maken voor jou wens! 

Patisserie

Hoogstaande patisserie is uitermate geschikt voor de Papieren Bakvorm. Dit door de strakke en rechtopstaande randen. Daarnaast heb je door de strakke afwerking een innovatieve manier om je product te presenteren en kan de Papieren bakvorm met het product in de vorm van take-away mee met de klant.

Brood & Banket

Ook Brood & banket is mogelijk met de Papieren Bakvorm. De vorm word bijvoorbeeld al gebruikt voor breekbrood en appeltaart. Door de exacte calculatie van het product door het in het proces te portioneren heb je tevens beter in beeld wat je foodinkoop is. Tevens heb je met de Papieren Bakvorm gelijk een mooie presentatie in de vitrine van de bakkerij.

Fastfood

Voor fastfood zegt de naam het al, Heerlijk eten in de snelle service. Door de Papieren Bakvorm is standaardisering & goed inzicht in je foodinkoop kwantiteit waarborging beter in beeld te brengen. Ook is de Papieren Bakvorm bestand tegen hoge en lage temperaturen.

Horeca

In restaurants, hotels en cafe’s zijn vele toepassingen mogelijk met de Papieren Bakvorm. Denk bijvoorbeeld aan een strakke duidelijke voorbereiding voor het exacte aantal wat je nodig hebt voor het diner. Roomservice in een hotel of comfortfood in een café. Door het strakke ontwerp heb je met de Papieren Bakvorm een perfecte manier om het gerecht op een unieke manier te presenteren.

Thuisbakker

De Papieren Bakvorm is al in lage aantallen te bestellen. Wil je graag een klein recept maken om te genieten met je gezin of vrienden dan is de Papieren Bakvorm zeker geschikt. Een mooi strak taartje zonder de dure aanschaf van een taartvorm.